lauantai 14. huhtikuuta 2012

Vanhan rasian taikaa

Vanha rasia on pizzalaatikon muotoinen ja korulaatikoiksi näitä teenkin :)
Laatikon aihion olen leikannut sizzixin big shot pro  leikkurillani ja leikkuuterät ovat pizzabox-terät. Pinta on "väritetty" vedenkestävällä musteella ja osittain leimailtu. Ja sitten käytetty eri musteita sekaisin, että pinta on saanut vanhaa patinaa. Myös yksi vintagekuva on päässyt kanteen.


Laatikon pahvina on ihan perus pahvilaatikkopahvi eli kierrätän tarvikkeita:)Leikkaan pahvilaatikot palasiksi ja sitten ne saavat uuden elämän :) Kulmia on vanhennettu Tim Holtzin musteilla. Ja kulmat "repsottavat" kuin vanhassa laatikossa kuuluukin.Eli hieman olen avannut pahvin syita ja osittain "korjausliimannut " taas kiinni kuin laatikkoa olisi korjattu :) Laatikko on kauttaaltaan vanhennettu tuollaisella hivenen "vanhan värisellä" vedenkestävällä musteella.

Tuollainen hivenen kulunut pahvinkohta on vain plussaa tällaisessa antiikkilaatikon rakentelussa :) Kunhan kohta on kestävä ja vain pinnasta kulunut.


...ja osa nurkista repsottaa,mutta jos jättää osittain aukinaisia paikkoja laatikkoon, kannattaa tarkistaa, että laatikossa kuitenkin tavaraa pysyy ja laatikon saa kiinni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti